Информация

Игрище за минифутбол "Корона" е създадено през 2011 год. в жилищен район "Тракия". Игрището е с размери 21 / 42 м, осигурявайки максимална игрова площ. Настилката е 50 мм. изкуствена трева на холандската фирма Condor положена от специалисти върху дренажна система с дълбочина 60 см.

 

"Корона" е първото игрище в гр.Пловдив, изградено изцяло с мека оградна мрежа от текстил и покрив от същата материя на височина 6 м. Налице е охранителна система с 24 часово видеонаблюдение.

 

Обектът разполага с:

 

Цена

4 лв. / човек / час

Минимален брой играещи - 8


Правилник

Ръководството и служителите на игрище Корона трябва да:

 

Играещите и посетителите се задължават да:

 

Спортен екип:

Играчите трябва да са в спортен екип и спортни обувки /футболни обувки за изкуствена трева, стоножки или къси гумени бутони - до 5 мм/. Не се допускат играчи с метални, пластмасови или гумени бутони по-дълги от 5 мм.

 

Резервации:

Резервации се правят на телефон: 0887 317 634. Запазване на постоянен час е възможно само при заплащане на депозит в размер на 48 лв., който се възстановява при последно посещение. Резервации за фирми се правят след предварително заплащане на едномесечен депозит. Анулиране на резервация се прави минимум 24 часа предварително.

 

Начало и край на игра:

За начало на игра се счита часа на резервацията. Продължителността на игра е 1 астрономически час. Отбори дошли по-късно от часа на резервация освобождават терена навреме за следващия час. При наличен свободен час отборите могат да продължат игра. Допълнителното изиграно време се заплаща според ценоразписа на игрището.